-----------------------------------
valy
18 Sep 2021 11:08


-----------------------------------
La cum il descri ala nu e rebut, e un ED Frankensteinbinokel.

Faptul ca il poti schimba sau returna cu refound este un lucru bun, unul din (putinele) avantaje de a fi cetateni UE. Insa ma gandesc ca cineva ar trebui sanctionat, dar cine, producatorul, vanzatorul, ambii, "sistemul", si cum? Sau poate trebuie revenit la proverbul "suntem prea saraci ca sa ne luam lucruri ieftine". In plus trebuie avut tot tmpul in vedere ca calitatea costa, nu poti avea si calitate, si performanta dar si un pret mic, aproape sigur undeva e o problema, cineva sigur a scurtcircuitat sistemul.

Avem si noi partea noastra de vina, ne plac specificatiile, ne plac cuvintele HD, ED, FullHD, ne plac reviewurile bune, si ni se ofera. Iar daca prindem si o oferta buna de pret -35% suntem ca si pierduti. Poate fi si o problema de statistica, depinde de noroc/ghinion de ce parte a graficului te afli.

Eu tare as intra in jocul lor, sub protectia "retur gratis in 30 de zile" as comanda pana nimeresc unul bun, eu stiind cum sa il verific, sunt curios cati curieri isi pot permite si cate taxe bancare pot suporta. La final ma aleg, sau nu, cu un binoclu in specificatii, sau macar raman cu experienta dar si timpul pierdut. Singura problema este sa nu cumva sa ai ghinionul si sa nimeresti un produs care sa nu se incadreze in conditiile de retur, au fost cazuri "nu putem primi produsul ca nu se incadreaza in conditii", trebuie sa fi atent. Am dilema asta acum cu un monitor, totul e perfect pe hartie, dar cand l-am primit inauntru era leopardul, l-am returnat, am primit banii inapoi. Cu siguranta exista si exemplare ok dar si dude, probabil merita sa iau cu garantie extinsa 4 ani. Alternativa ar fi unul ce costa cel putin cu 50-100% mai mult si la care exista sansa mai mare sa nu fie cu probleme de QC.