-----------------------------------
gheorghe adrian
29 Iul 2021 10:49

Gravitatia cuantica
-----------------------------------
Dl Iacob

Multi nu inteleg campul gravitational, desi il simt din belsug

Dl Iacob, eu am dedus ca structura dinamica a campului gravific, adica acel mecanism care face atractia universala intre mase, care face orbitarea corpurilor, caderea libera a corpurilor pe pamant cu aceeasi viteza si aparitia fluxului mareic al oceanului planetar, ar fi data de fluxul eteric de aspiratie al substantei. Flux produs de rotatia foarte rapida a nucleonilor din nucleele substantei. Cuantica gravitatiei ar fi data de cuantica nucleonilor. Dupa descifrarea constantei de actiune, am dedus ca nucleonii ar fi niste rotoare grele , foartemultipolare, care prin rotatie foarte rapida, produc fluxul eteric de aspiratie, cu viteza foarte mica inspre substanta. Fluxul eteric de aspiratie al nucleonilor ar fi generat de inegalitatea dintre semiundele centrifuge si cele centripete, ale sistemului undei stationare de foarte mare amplitudine al nucleonului. Inegalitatea foarte mica dintre semiundele centrifuge si cele centripete apare datorita suprapunerii campului centrifugal, al rotatiei, peste campul electric al semiundelor. Camp care se aduna in semiundele centrifuge si se scade in semiundele centripete.