-----------------------------------
Cristian Kata
11 Mai 2021 19:42


-----------------------------------
Fara sa intram in vreo polemica, dar vreau neaparat sa specific un lucru: am avut la reparat un swarovski habicht slc 8x30, si pot sa va spun ca avea joc la axul central care regleaza clarul, practic era uzat filetul, apoi totul era lipit pe la exterior, dar nu asta e marea uimire, ci faptul ca corpul, inclusiv bratele tuburilor (balamalele cum vreti sa le ziceti) erau dintr-un aliaj de plastic dur, si urechile unde se prinde strap-ul, cureaua pt pus la gat, tot din avelasi material, de aceea s-a si uzat reglajul pt clar, era praf, cu toate ca binoclul era ingrijit si nu avea urme la exterior. Nici optic nu te dadea pe spate, era bun dar nu era "OZN". I-am recomandat sa il trimita in Austria, ceea ce a si facut. Nu as da banii aia pe modelul acela pt nimic pe lume. Sa nu imi spuna cineva ca era un fals, nu, era chiar original, cu toate ca eu am sustinut la momentul respectiv ca e fals, recunosc. Binoclul a fost trimis la producator si a fost inlocuit, cu modelul nou pt ca acela nu mai era in productie (gratuit), deci daca era fals nu il inlocuiau, clar. Nu pun la indoiala calitatea swarovski, dar nici existenta unor rateuri, asa ca simplul nume Swarovski nu imi spune neaparat: calitate. :) Vorbesc din vazute nu din auzite sau presupuse.