-----------------------------------
Cristian Kata
11 Mai 2021 07:22


-----------------------------------
Aoleu!!! Tudor. Deci vrei sa ne faci pofta....aici m-ai tintit involuntar. Daca nu ai gustat din ceva niciodata e mai greu sa iti faca cineva pofta, dar daca stii gustul, si cineva iti spune ca e mai bun decat ce ai gustat tu..."ii bai" :). Am un Leit Trinovid 10x25 BCA, acela verde, probabil cel mai vechi, chiar daca e 10x si mai mare, tot cam aceeasi "mancare" este. Si ca sa vezi cata dreptate ai....cand l-am luat i-am dat un scopt clar: ''pentru copii" datorita dimensiunii si a DIP, si nu l-am nici analizat macar, ca doar....ce stie asta? L-am redescoperit in momentul in care am verificat daca are corectie de faza, ca experiment (nu are al meu, e vechi), atunci am vazut ce poate. Ce ai scris tu probabil ca unii ar fi tentati sa spuna ca ai exagerat, iar eu as spune ca nu ai "exagerat" destul, avand in vedere diferentele de cateva generatii intre ce am eu si modelul nou de la tine....cred ca si unui stomatolog i-ar fi de folos, in sensul ca daca priveste cineva prin el pentru prima oara, ramane cu gura cascata :). Referitot la "...este si extrem de frumos micutul" cred ca cea mai neplacuta urare ar fi "sa-ti creasca mare micutul!" :))).