-----------------------------------
TEKNIK68
23 Mar 2021 13:36

Prezentare
-----------------------------------
Bună ziua!
Mă numesc Barbu Daniel &#537;i am plăcerea de a vă fi devenit coleg pe acest forum.
Am descoperit forumul anul trecut &#537;i, după ce am constatat că-l accesez aproape zilnic, am trecut peste comoditatea mea nativă &#537;i am decis să devin membru. Mai ales după ce informa&#539;iile culese de aici mi-au arătat că cei treizeci de ani de la ini&#539;ierea mea în astronomie nu m-au avansat nici la rangul de începător.
M-am ini&#539;iat în astronomie acum trei decenii prin confec&#539;ionarea unei lunete rudimentare, urmată de încercarea (abandonată spre final) de a-mi construi un Newton. După câ&#539;iva ani de alte realizări minore în astronomie, completate de multe experimente foto (era perioada cli&#537;eului &#537;i a hârtiei fotografice) am făcut o pauză lungă, până când am devenit posesorul unui Newton de 76/700 care mi-a redeschis apetitul pierdut. Acum am un refractor de 80/900 &#537;i abia a&#537;tept să-mi permit un instrument mai luminos, care să-mi redeschidă &#537;i pasiunea fotografiei.
Iar calitatea de membru al acestui forum îmi impune să ridic &#537;tacheta măcar până la nivelul de începător cu preten&#539;ii. A&#537;a că voi citi în continuare părerile &#537;i sfaturile dumneavoastră cu con&#537;tiinciozitate.
Al dumneavoastră coleg de forum, Dan