-----------------------------------
Andrei Ionescu
23 Mar 2021 08:49


-----------------------------------
Da, sunt la curent cu ce se intampla la observatorul din Galati si nu, nu se pune problema de rivalitati, mai ales cand vine vorba de domeniul astronomiei. Chiar sunt membru, momentan virtual, al astroclubului. De asemenea sunt prieten si am si vorbit (tot in format virtual), cu cativa membrii ai astroclubului, printre care domnul Ovidiu Tercu si Cristian Neagu. Singura problema e ca mi-au transmis ca nu prea mai organizeaza iesiri, activitatea lor desfasurandu-se exclusiv in zona observatorului, ceea ce mie nu prea mi place. 
In alta ordine de idei, cred ca te referi la localitatea Luncavita. Am auzit de ea undeva prin august, anul trecut, insa se apropia usor usor sezonul rece si anul universitar si nu prea am mai facut incursiuni de genul. Insa stiu ca e decent cerul si e renumita zona pentru cele mai multe nopti cu cer senin, din cate stiu. 
By the way, poate tinem legatura, eu stau si in Bucuresti. In cam un an jumate ma mut de tot acolo, cu toate sculele, deci e posibil sa ne vedem pe la Comana in viitorul apropiat :D