-----------------------------------
Dbird
18 Mar 2021 19:39


-----------------------------------
Dragii mei, nu va luati la tranta ca nu e cazul :) ... omul a cumparat binoclul. Este foarte bine. Eu am zis mereu ..ca sunt doua cazuri. 
1- descoperi ca nu te pasioneaza domeniul binoclu sau binocular cum vreti sa ii spuneti ... si atunci conteaza mai putin poate avantajele si dezavantajele primului binoclu cumparat (si omul are macar multumirea ca si-a cumparat ceeea ce si-a dorit).
sau
2- devine o pasiune ...si din nefericire tot va achizitiona cateva binocluri pe masura ce va capata experienta proprie si isi va defini propria cale in acest domeniu(sigur, daca ii place, va studia mai mult si nu va mai ceda atat de usor primului impuls).

Deci actuala achizitie e foarte buna! Colegul are un instrument cu care poate sa testeze ceea ce ineamna viziunea binoculara si timpul de acum incolo va decide 1 sau 2 ! :). 

Ca mic PS - trebuie sa mai recunosc ca mai exista un caz (valabil insa doar petru achizitii de binocluri de cea mai joasa calitate - nu este cazul aici) in care prima achizitie fiind proasta, sa descurajeze omul si sa il determine sa nu mai incerce drumul pe aceasta cale deoarece ramane convins ca privitul printr-un astfel de echipament este enervant, obositor, nesemnificativ, neclar ...etc.