-----------------------------------
Dbird
11 Mar 2021 20:12


-----------------------------------
Tipic pentru incepatori  :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Dar bineinteles, clientul are intotdeauna dreptate! 
Sper ca esti constient ca practic tu nu ne-ai intrebat pe noi ce binoclu e mai bun ... ci pur si simplu doreai ca noi sa iti certificam o algere deja luata inca dela inceput de tine.  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  Mai citesate o data primul rand  :D  :D  :D 
Normal ca fiecare isi cumpara ce isi doreste sau ceea ce crede el ca i-se potriveste .... dar macar acum la spartul targului ... incearca un 10x si un 12x ...macar sa fii tu sigur ca acesta din urma ti-se potriveste.
"Greseala" de care, de fapt, rad eu (reciteste primul rand) provine dintr-un studiu mult prea superficial in domeniul achizitiei ... am ras tot cu pofta si de "as considera un roof poate la o a doua achizitie in caz ca o sa simt nevoia de o magnificare mai mare fara sa cresc greutatea si dimensiunile" ... dar lasand gluma la o parte sfatul meu final este sa iei ce vrei tu doar ca profita de norocul pe care l-ai avut si opreste achizitia ... studiaza mult mai mult ce este un binoclu si abia dupa, iti vei putea crea certitudini proprii ... este culmea cum noi, niste straini ... tinem mai mult decat tine la banii tai :) ....  :D  :D  :D