-----------------------------------
jimao22
30 Ian 2021 19:35


-----------------------------------
Deci, am cumparat 5 buc Bluepill a 31 lei bucata. 2 sunt pentru mine, 1 de rezerva, 2 pentru cine se bagase initial.
Am comandat din Canada de la George Cushing ( www.stmbluepillkits.com ) 5 kitt-uri complete cu PCB-uri dedicate - 190$ transport inclus, toate 5. O sa mai fie 19% TVA cand ajung in tara si ceva taxe vamale (inca nu stiu cat) atunci cand ajung in tara. Nu stiu exact in acest moment ce contine un set de la canadianul asta. Oricum, mai trebuiesc motoare pas cu pas, cu rezolutie cat mai buna (400 pasi/revolutie). Driverele de steper ar trebui sa fie pentru maxima performanta, cele Trinamic. Nu le-am comandat inca, nu e graba, o sa intreb pe canadian daca sunt incluse in kit sau nu.
Deci in acest moment as avea 5 seturi complete. 
Unul este rezervat pentru Gabi Dancanet. Unul era pentru Alexandru Savin (daca mai vrea). 2 pentru mine si ar mai fi unul, pentru un alt doritor.

L.E. - Mai trebuie roti pentru curele dintate, suporti de motoare, carcasa pentru sistemul electronic, chestii din astea, dar sunt deja detalii fara importanta. Le putem share-ui si pe alea la momentul oportun.