-----------------------------------
Doru Dragan
19 Apr 2006 10:04


-----------------------------------
Ne aflam pe un forum de discutii, nu intr-un proces. Pe forumurile de discutii libertatea de expresie este deplina daca se respecta doua reguli: discutia sa fie la subiect si limbajul decent. Nu trebuie sa propunem nimic nou, legile etichetei pe Internet au fost scrise demult de altii mai breji. Asa incat eu (si altii) nu trebuie sa probam nimic din ce am spus dar d-l florin1982 ar trebui sa-si controleze limbajul. Cu toate astea fiindca se insista revin: 
Din pacate nu traim intr-un stat federal ca Germania in care autonomia administrativa sa fie aplicata. Traim in Romania (si asta ne ocupa tot timpul) stat excesiv centralizat in care banii contribuabililor se duc la bugetul central fiind repartizati pe capitole stricte de guvernul care conduce la momentul respectiv. Daca guvernul respectiv considera ca banii respectivi trebuie cheltuiti pe sali de sport la orase si sate, porturi in munti, mobila sculptata si aurita la parlament si observatoare la Galati si nu 
pe reparari de drumuri, decolmatari, indiguiri asta se face. Banii de la Galati banuiesc eu ca vin repartizati de la bugetul consolidat de stat altfel o sa cer urgent ruperea Banatului  de Romania si instaurarea monarhiei austro-ungare ;-) 
Inadecvarea cheltuirii unor asemenea sume in acea zona a venit din observatia pertinenta pe care am facut-o si eu printre altii ca nu avem stiinta de rezultate astronomice obtinute de astronomi amatori din Galati. 
De unde atunci atata "experienta manageriala a upgradarii" ?!? Oricat l-as respecta pe dl HoO nu pot sa nu remarc faptul ca interventia dansului este interesata, din cate inteleg eu o parte din prajitura se duce in acea directie.