-----------------------------------
florin1982
18 Apr 2006 08:10


-----------------------------------
Salutare!

Punctul 1:
Este interesant cum unii acuza de dragul de a acuza. Dragul meu Dragon cand tu ziceai "daca s-ar fi cheltuit banii galatenilor era OK" ulterior acuzand de frauda probabil oricine ar fi inclinat sa-ti dea dreptate avand in vedere faptul ca in Romania se popularizeaza asemenea activitati (furtul adica).
Cand insa ti s-a aratat ca de fapt din banii locali s-a facut observatorul tu datorai cel putin niste scuze. Vad ca scuzele se lasa asteptate. Sa inteleg ca din cauza obrazului gros sau din cauza unei mandrii nejustificate prin propria persoana?

Este de-a dreptul de admirat dorinta ta de a scoate la iveala greselile inexistente insa trebuie sa intelegi ca printr-o gandire distructiva nu-ti vei atrage asupra ta decat cel mult scarba. Mie unul mi-e scarba sa ma consider concetatean cu tine. Se poate sa am sau se poate sa nu am dreptate insa asa cum tu ti-ai permis sa faci afirmatii nefondate si eu imi permit sa fac aceleeasi afirmatii sa zicem nefondate... 

Punctul 2: Asa cum au mentionat si cei din Galati se da credit celorlalte cluburi/organizatii de astronomie din Romania (si ar fi si pacat sa nu se faca! eu unul beneficiind de multe ori de placerea de a admira cerul noptilor de vara in observatorul astronomic din Bucuresti... chiar ma mir ca in Bucuresti nu s-au gasit bani) si se incearca coagularea unei activitati coerente in astronomie. Faptul ca este un club relativ nou face poate sa nu aiba "CV" baban. Asta nu inseamna ca nu va avea insa nu va vad pe nici unul dintre voi ingramadindu-se sa ajute si nu sa aduca injurii... poate se vede altfel de la 20.000 km distanta... s-o fi diluand mesajul in apa baltii atlantice.

Punctul 3: inca astept raspunsurile vizavi de punctele ridicate din primul meu mesaj deoarece ele erau tangente si aduceau lamuriri unui membru al forumului care de asemenea adusese acuze... astept sa vad sustinerea respectivelor acuzatii cu argumente logic intemeiate.

Cu stima,
Florin