-----------------------------------
Alex Dumitriu
17 Apr 2006 20:44


-----------------------------------
Salut!

Am sa mai dau din nou raspunsuri:

1. Banii aia de-au ajuns atat de celebri... 10 milioane de $$$ de care tot ati discutat... nu s-au investit peste noapte, ci pe parcursul a multi ani (cred ca in jur de 10 ani, daca nu ma insel);

2. Daca prin punctul al doilea al replicii dumneavoastra ati vrut sa spuneti ca, cu toate ca academicianul Calin Popovici este galatean dar s-a afirmat in alta parte, atunci v-ati dat singur raspuns pentru justificarea investitiei, Calin Popovici a plecat din Galati din cauza ca lipsea ceva esential, si anume DOTAREA, pe care noi vrem sa o aducem prin aceasta investitie "imensa" (tin sa precizez ca tot observatorul va costa cam 37.000 euro, asta incluzand dotarea si costurile de constructie separat).

3. Numarul de astronomi amatori din Galati este cam de 30 daca asta ati doriti sa aflati si va face sa va simtiti mai implinit... INSA... observatorul, asa cum am mai spus de multe ori, NU ESTE OBSERVATORUL ASTROCLUBULUI, ci este un observator popular (public, cu usile deschise, etc.), adica orice doreste, poate veni, atat ziua, cat si noaptea, pentru a observa cerul...

Personal eu nu voi mai raspunde in cadrul acestui subiect, care de fapt se adresa eclipsei din 29 martie ( :!:  :!:  :!: ), dar s-a divagat de la subiect pentru a nu stiu cata oara...