-----------------------------------
Laci-B
08 Aug 2020 22:46


-----------------------------------
Da...Probabil ca e de la caldura.Ce-i drept treaba asta nu aparea cand erau temperaturi mai scazute...Deci de vina nu e Opticron ci...soarele??...Am cam vazut de cand l-am luat ca,desi sticla e de calitate,restul materialelor nu sunt chiar de laudat,fie ele garnituri,lipici sau armura partiala de cauciuc.Normal nu avea voie sa se deformeze marginea campului,indiferent ca e de la un pic de canicula sau din alta cauza.E primul binoclu Opticron pentru mine si strict optic vorbind binoclasul imi place mult.E clar facut de oameni care se pricep la optica,doar ca...e alta categorie de pret si garantia e...2 ani.Nu am incercat inca modelele porro mai scumpe,cum ar fi Imagic sau 8x32 SR.GA,insa mi-a sarit in ochi ca pentru alea producatorul da 30 de ani garantie...deci materialele folosite ar trebui sa aibe alta calitate.Poate unii dintre colegii de forum au folosit modele Opticron porro mai scumpe si ne vor impartasi experienta lor.Oricum apreciez ajutorul celor care au reactionat la intrbarea mea.