-----------------------------------
Dbird
21 Iul 2020 15:04


-----------------------------------
Oare? Asa de mic si-asa de bun sa fie?
Cam da ... eu, desi nu am folosit Phantom-ul il situez dupa mintea mea pe langa Bresser 10x50 BaK4 Ver2. Lacerta il stiu. Personal merg pe ideea ca Lacerta "asa mic" este net superior lui Phantom ... totusi tine cont de faptul ca comparam un binoclu de 180 lei cu unul de aprox 480 lei, avand intre ele o diferenta de cativa ani buni de evolutie exploziva in domeniu ... :) ... asa ca Lacerta este obligatoriu mai bun .... :)
Ai cerut un binoclu mic si ieftin .... dar nu si inferior calitativ, motiv pentru care am propus respectivul binoclu, care poate nu e chiar ieftin dar este un optim pret/calitate. 
Pentru bani mai multi ... putem discuta inclusiv de alte versiuni mai scumpe sau cu apertura mai mare.
De la inceputul epidemiei si pana  in ziua de azi, piata binoclurilor second -hand este efectiv la pamant...modele foarte slabe si preturi aferente extrem de mari ... aproape ca nu ai ce sa alegi ... vor mai fi probabil luni bune pana se va restabili ... asa ca nu as recomanda ... ceea ce nu inseamna ca nu trebuie sa "scanezi" totusi siturile second in continuare ... dar ai naibii parca sunt intelesi ... toti au sarit la greu valorile  :?