-----------------------------------
Mircea Pteancu
14 Iun 2020 19:17


-----------------------------------
Iulian

Mie imi place abordarea ta adica o montura buna,stabila folosita pentru majoritatea instrumentelor tale.
Astfel realizezi un instrument virtual multifunctional si foarte versatil datorita instrumentelor individuale foarte diferite.
Te felicit pentru progresele realizate si sper sa citim noi si interesante rapoarte de observatii facilitate de instrumentatia ta imbunatatita prin contributia prietenului nostru Erwin si al altor colegi de hobby binevoitori.

Cred ca este nevoie sa explic ceva,deoarece si eu am primit componente optice si accesorii de aici, de la colegi de forum si de pe 60mmtelescopeclub. Ba recent, am primit fara sa fi solicitat, chiar si de pe Antique Telescope Society, doua oculare si un obiectiv Zeiss de 110mm.

Aici nu este vorba de filantropie la modul general.
Cei care fac asemenea donatii fac un fel de investitie, ajuta un astronom amator activ pentru ca acesta sa fie si mai activ.
Asemenea gesturi demonstreaza ( impotriva avalansei de porcarii negativiste cu care ne inunda mass-media)  ca exista oameni buni si ca exista fraternitate intre astronomii amatori.
Domnul fie laudat !

Cer senin,Mircea