-----------------------------------
2SKY
27 Mai 2020 22:16


-----------------------------------
"conteaza doar meteorit ce produce efecte : crater mare case distruse morti raniti"

Pe luna da !
Am vazut cu ochii mei ce face jumate de kg de meteorit in miscare . E o bomba ! Cum aia mari sint rari la 2-3ani , astia ~mici au sanse mai mari sa fie recuperati . 

Trebuie rezolvat misterul bumului , cred ca descarcare electrica e mai plauzibila decit avion . Daca monitorizeaza ceva Silviu Gurlui, profesor , ar trebui sa spuna . Vuietul este f important si nu este mentionat . Nu le poate scapa asa ceva unor martori .

"Casele/clădirile nu ar fi vibrat atât de tare dar pe acoperi&#537;ul unei case au fost recuperate bucă&#539;i de rocă "negricioase, una prezintă irizatii argintii, friabile" - după cum mi-a afirmat prietenul meu, Ciprian Ifteme, cel care le-a recuperat"
 
" Ciprian Ifteme mi-a spus că cele două corpuri au lovit violent acoperi&#537;ul, au rico&#537;at apoi într-un copac aflat în imediată vecinătate, ele regăsindu-se apoi, lânga casă, pe sol."

Ciudat  cite detalii stie Ciprian Ifteme  despre traiectorie , locatia impactului ,  acoperisul /casa cu pricina , copac ....care culmea e chiar prieten cu Silviu Gurlui, profesor .

Stiu ce inseamna sa cauti un meteorit caruia i-ai vazut traiectoria ziua , si asta in oras , dapai in comune /sate unde sint multe curti , dependinte , nu ai nici o sansa , mai ales daca meteoritul ~seamana cu rocile terestre .