-----------------------------------
Dbird
19 Mai 2020 00:34


-----------------------------------
Dintre toate, in suflet... pe primul loc ar fi Elite 10x42. Dupa performanta... Elite 10x56.
Birding este un binoclu...de generatie noua, sticla mai buna cert decat Explorer. Mai usor, mai compact si ca performante  lejer superior...chiar daca nu eram suparat pe Explorer ca de vreo doi ani se da rasol la executia mecanica, tot birding as prefera. 
Nu uitati ca in topul propus de reviewurile mele, raport pret / calitate au fost pe rand: Bresser Hunter 10x50, Bresser Hunter Bak 4 10x50 (V1, apoi V2), Lacerta Explorer 10x50, Lacerta Smart10x50 care fiecare si-au locul unul altuia pana acum ceva vreme cand au cedat lui Birding 10x42. In majoritatea cazurilor, detronarea a fost cauzata de executia facuta din ce in ce mai prost, iar ultima din cauza maririi pretului. Preturile au crescut per ansamblu, dar imi place sa cred ca in niste limite de bun simt, in schimb calitatea a crescut vertiginos. Pretentiile noastre crescand in acelsi timp, pe masura ce oferta in sine a evoluat la fel de frumos.