-----------------------------------
jimao22
24 Noi 2019 14:47


-----------------------------------
Draga starbuck, interventia mea nu a avut ca scop sa te faca pe tine sa te simti prost. 
Am dorit - chiar daca am folosit un stil direct si fara menajamente - sa fac niste corectii necesare unor definitii si pareri total gresite despre subiect. Forumul are drept scop sa ne impartasim din experienta noastra si altora si nu sa divagam pe marginea unor subiecte despre care habar nu avem cu ce se mananca. Nimeni nu iti pune la indoiala expertiza ta in programare - de exemplu. Sunt convins ca sti bine sa faci asta si as accepta cu drag un sfat de la un expert in programare, atunci cand am nevoie de el. Dar ca moderator aici, nu pot accepta ca sa spunem prostii pe langa subiect, care sa ii prosteasca si pe altii fara experienta. Daca informatiile tale au fost corecte, dar doar un pic incomplete, de ce nu ne explici totusi cum e treaba cu arcurile alea  care fac pasii la filete pe strung? 
De dragul discutiei totusi, poate ca am avut motive intemeiate sa nu postez ceva cand topicul era proaspat. Sa zicem ca poate am fost la o conferinta internationala de astronomie, undeva in afara tarii. Crezi ca e un motiv suficient de intemeiat pentru tine ca sa fiu scuzat?