-----------------------------------
miticap
15 Oct 2019 11:33

Vand montura Skywatcher NEQ6-Pro noua
-----------------------------------
Salutam,
Astazi m-am hotarat sa vand montura mea Skywatcher NEQ6-Pro noua, folosita doar de 2 ori, cate 2 ore. Si ca orice lucru are o poveste.  A fost cumparata impreuna cu tubul Skywatcher Newton de 300/1500 insa nu am putut sa o folosesc deoarece payload-ul monturii nu permite. Am cumparat ulterior si tuburi mai mici insa curtea mea la momentul respectiv nu putea fi folosita decat cu instalare si dezinstalare setup, lucru care dura foarte mult. Astfel am luat decizia sa imi construiec un observator cu acoperis mobil, proiect care este in derulare. Nu am crezut ca dureaza atat de mult proiectarea si avizele. Iata ca am aceasta montura de un an de zile (am factura) si inca nu am folosit-o (sta in podul casei), si nu o sa o pot folosi niciodata pe incarcatura mare. Asa ca m-am hotarat sa imi cumpar o montura cu payload mai mare (EQ8 sau CEM120) si pe acesta sa o scot la vanzare cu pierderile de rigoare.
Pretul este 5500 ron negociabil, pretul ei de nou fiind de 6300 ron.

https://www.astroshop.ro/ecuatoriala-cu-goto/skywatcher-montura-eq-6-pro-synscan-goto/p,4070

Montura are synscan 4.0, si capul permite conectari si cu Vixen si Losmandy

Telefon: 0722542765