-----------------------------------
Alexandru Stacescu
13 Sep 2019 13:58


-----------------------------------
Nu avea pe stoc nimic din ceea ce voiam eu. Problema nu este ca nu am cumparat nimic, si felul in care a abordat situatia, incercand sa ma determine sa cumpar ce vrea el. Mai mult, cand a vazut ca nu reuseste sa o faca, m-a luat la misto si mi-a zis ca are treaba.

De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, este si asta o problema (ca nu am cumparat nimic). Eu am venit in Bucuresti sa ma plimb, nu sa pierd vremea prin trafic si inca o ora si jumatate la magazin dupa cai verzi pe pereti :) 

Pana la urma, varianta fairplay si fi fost sa mi se spuna ca nu are ce vreau eu, dar daca vin imi poate arata alte optiuni. Atunci, ar fi fost decizia mea daca vreau si pot sa pierd timpul, asumandu-mi in acelasi timp decizia.

Mai mult, mi se pare un pic prea mult sa te lauzi in primele 5 minute de cand cunosti un client ca tu ai obiceiul sa determini oamenii sa cumpere instrumente de mii de euro, desi venisera dupa altceva, ca tu vei construi cel mai mare observator din tara vorbindu-mi de milioane de euro de ca si cum ar fi maruntis, ca tu ai cel mai mare planetariu din tara, etc. Nu contest realizarile dansului si il felicit pentru dedicatie, dar pentru prima impresie... lasa de dorit :)