-----------------------------------
Dbird
11 Iul 2019 11:27


-----------------------------------
Eu cred ca mai este pe undeva o interventie de a mea pe forum (mai pe la inceputurile activitatii mele) unde am indemnat lumea sa facem pe acest frumos forum, cea mai mare baza de reviewuri pentru echipamente optice. Bineinteles cu accent pe astro. Am mai zis ca eu pot face ceva pentru zona binoclurilor, fiind inca novice in zona echipamentelor de tip luneta telescop. Dar si acest aspect sper, alaturi de voi sa se schimbe in bine...dar probabil mai dureaza. Fac din nou apel la colegii pasionati cu adevarat, sa vina alaturi de noi cei care incercam sa scriem cat de cat ceva impresii si despre echipamentele cu adevarat cele mai folosite de acest forum. Nu este o obligativitate,  doamne fereste, ci asa un fel de challenge. Nu va cer sa desurubati dopuri de plastic cu piciorul, ci sa scrieti despre pasiunea voastra, astfel incat o tara intreaga sa poata citi, analiza si in final achizitiona un echipament optic.
Deocamdata eu nu cred ca exista in Romania vreo locatie virtuala sau reala care sa aiba atat de multe reviewuri pentru binocluri....si poate extrem de putine exista in lume. E putin de munca, dar poate merita. Ceea ce ma intristeaza,  cateodata este faptul, ca efortul nostru este lejer faultat chiar aici pe forum.
Priviti un aspect.... momentan daca un neinitiat intra pe forum vede o multime de referinte despre binocluri si putine despre telecoape si lunete....rezultatul....bietul om crede ca binoclul este cel mai important....
Eu promit ca atat timp cat pot voi scrie in continuare despre binocluri si ca in curand voi extrapola.... primul pas l-am facut, foarte timid...si spre telescoape inclusiv cu ceva viziune binoculara.
Va astept cu drag reviewurile langa cele deja existente  :) in inercarea de a dovedi ca telescoapele si lunetele sunt mai utile decat binoclurile in astro.