-----------------------------------
URANUS7
22 Mai 2019 23:12


-----------------------------------
Sunt sigur, Mihai, ca intalnirea va avea un mare succes cu atatia oameni deosebiti care vor veni si care au foarte multe de comunicat.
Eu mi-as dori in acest sens sa consideram Reuniunea ca fiind, in mare parte, informala, asa cum a fost si Summitul recent de la Sibiu. :) 
Ce inseamna asta: sunt multe informatii de schimbat la nivel de persoane si numai eu cunosc cel putin 3 persoane care vor veni cu gandul si dorinta de a primi, concret, informatii tehnice legate de observatii Astronomice sau dotari setup-uri  pentru capturi Astro.
Este nevoie si de asa ceva, evident. Atmosfera, sunt sigur ca va fi foarte placuta.
As dori in plus sa amintesc: temperaturile in timpul noptii (daca vom sta afara sub cer senin) sunt destul de scazute. 
Cam 8 grade au fost ieri la Plaiul Lisei, in timpul noptii.
De aceea, fiti prevazatori si luati-va haine potrivite.
Eu am sa va anunt Vineri dimineata daca drumul prin padure spre Plaiul Lisei (via Manastirea Brancoveanu) este practicabil. Daca nu va fi, puteti folosi varianta prin Lisa. Conduceti masina preventiv.
Drum bun tuturor si daca aveti probleme, sunati-ma la 0744777795.

PS: pe cei care mai au de adus bani pentru cazare/meniuri  ii rog sa aduca bani potriviti.