-----------------------------------
iulian90
12 Mai 2019 13:38


-----------------------------------
Oho,  foarte frumoase pozele cu avioanele, felicitari Gabriel ! :D Inseamna ca e foarte bun un aparat foto Canon la avioane, prin -un telescop, cu mult superior fata de camerele foto care le detin, E-Boda dvr 2001 si Aiptek dv 6800.
Am mai continuat si eu sa mai fac poze la avioane anul acesta, mai ales in prima parte a lunii aprilie, insa nu pozele facute de mine nu se compara nici pe departe la calitate cu cele facute de tine Gabriel. :) 
Camerele foto/video ale mele sunt inferioare fata de aparatul foto Canon 1100D, atat ca rezolutie cat si ca nivel de zgomot, nu au full control la expunere sau gain, au doar reglaj de compensatie expunere EV +/- si nu pot fotografia sau filma avioanele in conditii de luminozitate scazuta deoarece ambele camere ale mele cresc automat expunerea si imaginile ies mai neclare, miscate.
Folosesc si eu site-ul Flight Radar 24 pentru a vedea daca se apropie vreun avion de zona Brailei. In zona orasului Braila, ca si in mai toata zona Moldovei si nord-estul Munteniei, avioanele trec mai rar decat in zona Bucurestiului sau in vestul tarii.