-----------------------------------
Emil
13 Sep 2007 09:20


-----------------------------------
Tavi, eu din cauza lipsei de spatiu m-am gandit ca sistem de protectie ceva de genul unor cabluri de otel pe care sa pot rula o prelata cum sunt cele folosite pentru camioane, pe o parte le fixez (cablurile) in peretele garajului, iar pe cealata parte pot pune unul sau doi stalpi, cu toate ca o sa ma omoare nevasta-mea. Cel mai mult mi-ar place un sistem gen cabanuta cu acoperis culisant. Din pacate asa ceva nu am cum sa fac din cauza, ai dedus bine, lipsei de spatiu.
In curte am un prun, un brad si inca o dracovenie care nu stiu cum se cheama, plus ca pana de curand mai erau un liliac si un soc dar le-am venit de hac :twisted: . Vecina din nord-est are un ditamai nuc.
In general tot ce este sub un unghi de 30 grade imi este inaccesibil din cauza florei, exceptand sudul unde am un gol de circa 15 20 grade. Inspre nord se gaseste o scoala inteligent luminata de jos in sus asa ca acolo am o coloana de lumina pe care o vezi noaptea fara a fi necesara o adaptare a ochiului la intuneric.
Ca mi-am adus aminte, cand luati hotararea de construirea a unui piedestal, trebuie sa va ganditi bine unde il amplasati pentru ca o indepartarea ulterioara a lui se poate face numai cu o macara sau cu exploziv. Daca nu ma insel acesti 0,35 metri cubi ai mei au  undeva catre o tona, cel putin asa mi-a spus o cunostinta, nu bag mana in foc dar la umplerea gropii am avut impresia ca ar fi greu precum lumea.  :).
Off topic, pentru Sarpe: DSS-ul nu lucreaza bine cu culorile, incerca din el o echilibrarea bruta a culorilor iar dupa aia baga poza in PhotoShop, eu am avut rezultate bune catre foarte bune doar lucrand la luminozitate, facand fundalul mai intunecat.

Numai bine
Emil