-----------------------------------
Emil
12 Sep 2007 12:43


-----------------------------------
Ahoi, ceva de genul asta a fost facut de un neamt, poate ne ajuta Robert cu cautatul lui, ca eu am ametit de la Google  :shock:  (apropo de ce folosim toti Google? Reflex ca la oi sau ce?) dar daca imi aduc bine aminte e facut parca pentru camere CCD, se interpune intre CCD si program si preia imaginile facute si le face stacking in timp real. Interesant pentru situatia in care softul de la camera nu suporta stacking. E o functie asemanatoarea cu cea pe care o poseda camerele SBIG "track and cummulate". Daca il gasesc te anunt. Hei nu vreau sa iti tai din elan. Nici un soft nu a iesit dintr-una, poate al tau e mai bun. Eu l-as incerca cu mare drag dar din pacate mi-a murit motorul DEC de la LXD75 asa ca toata hardughia troneaza acum in pivnitza... :evil:  Si sambata chiar ca mergea o Andromeda la CCD-uri. Macar pilonul a ramas pe locul lui...
Apropo stie sa lucreze si pe cadruri ca parca m-as baga la un stacking cu el, asa de curiozitate...
Apropo "software astronomic" ca topic poatte mai bine ar fi o chestie de genul o lista care sa poate fi actualizata de utilizatori si nu ceva genul topic ca innebunim citind la topic-uri. Parerea mea  :D 

Numai bine
Emil