-----------------------------------
habarnam
07 Apr 2006 21:08

da
-----------------------------------
Da.. Pai stiu ca luneta nu a fost cumparata din banii contribuabililor, pur si simplu ma intrebam de ce a fost preferata unui telescop/luneta pentru observarea planetelor, nebuloaselor, etc. Intr-adevar la urma urmei, totul de rezuma la o decizie de marketing, si anume ca puteti folosi luneta in timpul programului de vizitare, si a atrage pe viitor fonduri si vizitatori.

In legatura cu "meseriasii" la care ma refer, ei nu au legatura cu inimosii care au facut treaba foarte buna acolo.(In frunte cu Ovidiu)
Nu sunt jurnalist pe anchete, dar daca vreau neaparat pot sa aflu dotari aiurea in finisaje la cladire, calculatoare, etc. Asta, in fapt, e o problema la majoritatea institutiilor de stat unde intervin pilele, prostia, si necunoasterea la nivel inalt.

Cum zicea si Ovidiu pe SARM, o alegere trebuia facuta, si anume sa preferati cantitatea, in detrimentul calitatii. Acum am inteles ca instrumentul vostru nu este adecvat cercetarii, ci doar popularizarii. Ovidiu a mai fost "interpelat" despre acest lucru.

Pe mine superlativele de genul "cea mai mare" nu ma uimesc. Din cate stiu, la eclipsa din 99, au fost cateva actiuni de acest gen (bucuresti , constanta), existand si participarea "administratorului" NASA de atunci, daca imi aduc bine aminte. Nu stiu daca a contorizat cineva vizitatorii, dar putem da un search pe internet, daca asta ar fi scopul nostru.

pai vezi, nici nu ma asteptam ca "meseriasii" sa se implice prea mult in organizare, deci greul a fost dus de voi.

ref la p.s.: ei hai sa nu fim asa formali..!