-----------------------------------
tudor
20 Aug 2018 22:46


-----------------------------------
Cum as fi procedat eu daca as fi fost patronul unui magazin care distribuie instrumente Celestron, si as fi vazut aceasta discutie?

As fi profitat de ocazie, si as fi facut un review al acestui binoclu, prezentandu-i pe larg calitatile, diferentele fata de alte binocluri, impresiile mele personale, si de ce cred eu ca merita diferenta de bani. Mai mult, l-as fi rugat public pe Dbird, mare colectionar de binocluri si autor a zeci de review-uri pe tema, sa ia pentru o luna acest instrument, sa-l testeze in toate felurile, si sa publice review-ul lui pe acest topic, si pe site-ul magazinului. In nici un caz nu m-as fi apucat sa jignesc, si sa scriu o gramada de randuri in care imi exprim supararea fata de niste oameni care au niste opinii. Pana la urma e dreptul lor sa isi expuna parerile.

In felul acesta as fi obtinut mai multe rezultate. Intai, as fi facut reclama produsului, cu destul de putin efort. In al doilea rand, as fi dat clientului potential increderea ca, daca are probleme cu marfa livrata, va fi tratat civilizat, conform cu legile in vigoare, nu cu starea mea de spirit de moment. Si nu in ultimul rand, as fi creat clentilor increderea ca produsele vandute de mine sunt bine testate, ca pretul reflecta calitatea, si astfel sa apeleze la serviciile mele, si nu la alti distribuitori de produse Celestron de la noi din tara.

Asta as fi facut eu.

Bine zis! ++++1 
Dar sa asteptam, ar fi bine sa se intample chiar asa! Pana la urma nu e nici o suparare :)