-----------------------------------
lucia lucia
27 Aug 2007 23:57


-----------------------------------
OFF TOPIC

am revenit dupa cateva luni pe aici si vad ca tot de mistouri va tineti...   

As prefera mai multa stiinta si misto doar cat sa o condimenteze... 

Pt mult misto am alte siteuri si forumuri... 

Dragă domnișoară Kosta,
la modul cel mai serios și cu tot respectul datorat vârstei trebuie să vă atrag atenția că nu aveți nici o cădere să explicați cuiva cum trebuie să discute idei științifice pe un forum.
Am căutat prin toate bazele jurnalelor științifice și, cu părere de rău, am constatat că numele dvs. nu apare în niciuna dintre acestea. În cercurile științifice, regula de aur este : "publish or perish", ceea ce putem traduce printr-o sugestivă parafrază public, deci exist . Reciproca e valabilă. Dacă nu publici, nu exiști. Și nu e vorba de a publica orice și oricum. Vă spun din experiență: când un om de știință aude un nume, prima întrebare este: unde a publicat_ iar a doua: ce a publicat? E o lume din care nu faceți parte.
Neexistând ca om de știință, nu cred că puteți strâmba din năsuc la o presupusă lipsă de seriozitate pe care eu una n-o constat. Aș accepta cel mult termenul "ironie" (nu c-aș fi rasistă dar termenul "mișto" aduce a discuție suburbană). Nici nu cred că e cineva de aici dator să se justifice. Nimeni nu ar trebui să-și pună cenușă în cap (bine, pe cap) pentru că anume cuiva nu-i place lipsa de snobism.
Poate ar fi cazul să știți că, pentru a avea pretenții de a-i îndruma pe alții cum să facă știință trebuie să ai formația corespunzătoare și că nu e suficient să-ți alegi ca avatar o reconstituire neinspirată a feței lui Nefertiti pentru a te considera regină. Nici a descrie experiențe personale despre cum "il prinzi că te înșală" nu te face expertă în psihologia cuplului, cu atât mai puțin în astrofizică sau cosmologie - domenii în care am constatat că sunteți la etapa compilațiilor de duzină.
Vă rog să observați că acest topic deschide discuția despre golurile la scară mare în distribuția galaxiilor și că tema a fost tratată cu seriozitate și competență.
Cu cea mai mare seriozitate am să închei și eu, asigurându-vă de toată considerația  - dacă aveți ceva de spus în privința găurilor negre goale sau nu, cu păr sau fără sau măcar în privința voids-urilor din distribuția galaxiilor.