-----------------------------------
Doru Dragan
27 Aug 2007 14:34


-----------------------------------
N-are tata ca ti-ar da :) Imi pare rau dar atat pot eu cel putin. Daca altii ar da pe delaturi cu stiinta, eu as sta si as asculta atent (sau poate m-as muta pe un alt site mai vesel :)). Dar atunci cand mi se pare ca se bat campii am impresia ca e de datoria mea sa-i mai trag de maneca pe preopinenti. Si fac chestia asta fara incrancenare ca doar discutiile de pe forum sunt pentru relaxare. Numai Abel are impresia ca aici se decide viitorul Pamantului, Sistemului Solar, Galaxiei noastre si pana la urma al Universului.
Pe de alta parte forumul asta a inceput ca un forum de astronomie, extensia la astrofizica si cosmologie s-a facut natural dar dupa aia a aparut o extensie la fizica in general care e cam trasa de par. Mai ales ca unii "fiziceni" umbla pe la fundamentele cele mai de jos ale fizicii incercand s-o imburde. Se neaga mecanica clasica (precesia) se neaga natura ondulatorie a luminii, se neaga existenta gaurilor negre etc. Pentru ca nu-mi sta in fire sa plang de orice, rad :) :D  :lol: