-----------------------------------
saiph
24 Apr 2018 11:02


-----------------------------------
Multumesc pentru apreciere, dl Pteancu :)

A, nu, ca mie chiar imi place si mi-e dor sa ies la observatii cu publicul - am fost la cateva actiuni de popularizare cat am fost in tara, cu clubul, pe unele chiar le-am organizat, si intr-adevar, e asa cum spuneti. Si de fiecare data m-am bucurat sa pot sta de vorba cu oamenii, sa le ofer ocazia sa vada o data ceea ce vedem noi in mod regulat. Si de ce nu, sa sustin cauza noastra - de a ne putea bucura de cer cat mai putin poluat cu lumini parazite. 
Doar ca aici e un pic mai greu cu limba. As discuta cu toata lumea cu cea mai mare placere, doar ca mi-e mai usor sa ma exprim intr-o limba pe care ei nu o prea au la suflet (engleza - zici ca le dai cu ceva pe la nas cand nu le vorbesti in "dulcele grai al lui Mickiewicz"). Doar daca nu-s scoliti direct prin vreo tara anglofona, si-atunci e posibil sa te trezesti ca-ti dau ei lectii; altfel... silenzio stampa.
Desi sunt deja de vreo doi ani (si ceva) pe-aici, cred ca mai am cel putin inca pe-atit ca sa zic ca pot purta o conversatie decenta (adica relativ cursiva), in special pe teme astro. 

Dar nah.. noi sa fim sanatosi :) poate intr-o zi imi voi lua inima-n dinti si o fac si pe-asta. Am reluat cursul de polski jezyk, deci inca un pas e facut.
Pana atunci am inceput sa lucrez la un mic proiectel de "device" pt foto. Sper sa-l am gata cat mai curand si sa revin cu poze, rezultate, impresii la cald.