-----------------------------------
alexandru.st
19 Sep 2017 13:49

Impresii !
-----------------------------------
Mi-a luat ceva timp sa ajung acasa, deoarece am prelungit mica vacanta prin Fagaras.
Deci, a fost super.
Pentru mine a fost prima reuniune nationala astronomy.ro. Am asteptat-o cu mult interes si nu am fost dezamagit.
Este drept ca sunt incepator in astronomie si cu greu indraznesc sa ma bag in vorba cu "greii" cunoscuti la Plaiul Lisei (si anterior la Comana), dar sper sa fac progrese rapid. Deocamdata lucrez la Messier  :o .
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu lumina (sau bricheta ... lol) sau in vreun alt fel. Am observat ca s-a iscat o mica discutie pe tema asta.
Conditiile au fost excelente, organizarea a fost foarte buna (daca imi este permis for next time as avea si niste propuneri) si participantii - toti oameni super OK.
Trebuie sa mentionez si fondul muzical excelent din prima seara (nu stiu cine este responsabil, dar mi-a placut maxim   :) ) si nu stiu de ce nu l-a "pus" si in a doua seara.
Am smuls promisiunea lui Gabi ca poate o facem bianuala ... ce ziceti?
Si nu in ultimul rand, am montat si un filmulet fara pretentii prea mari de calitate. Este facut cu un aparat foto digital compact. Dar, asa, just for fun, cred ca merge!
Il puteti viziona aici: https://youtu.be/NTfCDLQEn_0

Cer senin si pe curand,