-----------------------------------
Skyliner
01 Sep 2017 21:20


-----------------------------------
Azi am facut observatii Solare cu simpletul de 28mm la lucru, si s-a vazut cele 2 pete mari, am ramas surprins pfai ce minune.
Nu mai fac observati prin celelate simplete menisc focale mai lungi pentru ca ocupa loc, si daca ma duc undeva si nu am un trepied ce ma fac tin in mana,  :lol: pai cei asta tovarasi, sclavie.  :lol: 

Am ramas surprins ce frumos se vede la apus soarele cu simpletul la prime focus, clar fara aberatii in jur.
Cel de 40/2400mm era greu de manevrat totusi daca ma duc undeva trebuie sa fiu conditionat de un trepied inalt, spatiu etc enervant asta.
Asta micu e numa bun daca a scos la iveala si pete solare mai mici ca astea noi.
Poze nu am, cu mana trebuie sa tin obiectivu.  :wink: si cu cealata e mai greu camera nu am dus-o cu mine  :lol: 
Baga mai baga Optical sa fie !!!  :lol:  :lol:  :lol: 
Asta da Optical, am salivat azi la apus  :lol:  fain se vedea Soarele ce romantic, fac chestie noua acusi proiectii Lunare prime focus sa vedem ce iese, mai ales pe luna plina.


Uitati Obiectivul made by Tavi's Optical firma de renume  :wink: 
L-am si stantat cu numele firmei sa fie misto.

HEHEHE
 
No amu haideti sa cantam toata lumea:
Optical Optical Optica !!
Baga Optical !!
Sa traiasca Simpletele 
Bag Optical frate baga la maxim !!!

Asta da petrecere astrometrica desavarsita oare Optical ce face ?

Maine ultima zi de vreme buna apoi ploaie, omu hiberneaza, studiaza, bea, si mestereste.
 :wink: