-----------------------------------
dragos.n
01 Sep 2017 20:21


-----------------------------------
Normal Tavi. Eu fiind din sud, urmaresc dezbaterile din Congresul american, urmaresc stirile difuzate de organisme cu adevarat independente din America, din Europa, dar si cele difuzate de companiile de presa detinute de marile corporatii si banci internationale, asa zise ''independente''. Recunosc, nu prea ma uit la televiziunile romanesti, pentru ca sunt aceleasi minciuni difuzate de CNN si altii. 

Fiind eu din sud, m-am inscris in PNL pe 29 ianuarie 1990, chiar la sediul central din Bucuresti. Apoi, in august acelasi an, vazand ca seful PNL, Campeanu a batut palma cu Iliescu, am trecut la ce era atunci PNT. Am pe carnetul de partid semnatura lui Corneliu Coposu. Am avut functie de conducere in acel partid. Am fost si in Timisoara in acea perioada, trimis de Coposu. Am activat pana in toamna lui 1992, cand, vazand cum si acest partid e infiltrat incet incet de securisti, am renuntat total la activitatea politica.

Mai ai si alte presupuneri (ca sa nu le spun scorneli) pe care sa le prezinti cu asa multa siguranta. si care sa instige, din nou, la dezbinare intre diverse zone ale tarii?