-----------------------------------
zoth
19 Iul 2007 18:59


-----------------------------------
Nu stiu daca dezamagesc pe cineva dar vreau sa va spun ca nu am intentia de a dezvolta o sectiune de optica teoretica, ci din contra vreau sa o "trag" in timp usor, usor catre practica.
Cred ca si ceea ce s-a scris pana acum in aceasta sectiune nu are doar un aspect teoretic, dar la inceput de drum a fost necesara introducerea unor termeni care sa ne faciliteze in viitor sa vorbim aceeasi limba.
Am vazut ca multi dintre cei noi care intra pe forum sunt derutati la inceput in privinta alegerii unui instrument, am mai vazut deasemenea ca exista un apetit (neexplicat pentru mine) pentru alegerea celor mai ieftine sau slabe calitativ instrumente, exemplele ultimelor saptamani stau dovada.
O posibila explicatie ar fi ca ne situam la un nivel modest de trai, dar eu cred ca tocmai din motivul asta, optiunea noastra trebuie sa tinteasca mai sus sau macar sa fie mai bine cumpanita, o optica de buna calitate isi pastreza valoarea in timp, poate fi folosita si intretinuta multa vreme si poate sa dea satisfactii pe masura.
Astept si pe viitor idei despre ce ati vrea sa mai cuprinda aceasta sectiune, numai sa fie orientate pe optica...