-----------------------------------
dragos.n
01 Aug 2017 22:40


-----------------------------------
Este un raspuns simplu, daca ai un monitor bun. Sunt teste de perceptie a culorilor pe net. Eu fiind intr-un domeniu adiacent, imi verific din cand in cand acuitatea perceptiei culorilor. Recunosc, anul asta nu l-am facut, dar urmeaza. Insa e o problema cu displayurile LED. Eu am un led si un tnt, si cel din urma e net superior. Verificat de multe ori. Cu conditia sa te asezi in unghiul corect.

 Pe de alta parte, este o diferenta de perceptie a nuantelor, documentata clar. Nu o mentionez, pentru ca in principiu, nu imi place ideea unui om superior altuia. Dar se pare ca asta e realitatea, daca limitezi cercetarea la domenii inguste. Eu cred ca toti oamenii sunt egali, per ansamblu, doar anumite domenii fac o diferenta.

In rest ce sa spun. Oricine citeste cu atentie, vede. Ce pot sa spun e ca pe vremuri, securistii credeau ca sunt cei mai inteligenti din galaxie. Oamenii superiori.  Nu a tinut. Dar ei tot spera ca odata va fi asa. Stai linistit Valy, nu ma refer la tine. Ce imi pare rau este ca latra la o poarta gresita. Dar daca asta e ordinul, ce sa faci? Sa gandesti? Nu ai voie, adica permisiune.