-----------------------------------
julliano
18 Iul 2017 14:24


-----------------------------------
Salutare,
Am comandat si eu recent un TS 25x100, model identic cu al tau. Decolimat din toate puctele de vedere, nu numai ca cele doua imagini nu se suprapuneau, insa in focus, nici in stanga nici in dreapta steaua nu devenea "stea", ci aparea ca o "cometa" in cel mai bun caz. Apoi tubul din stanga avea "ochi de pisica". Pentru ca am mai avut experienta cu binocluri similare (20x80, etc), am reusit sa-l colimez, sa se suprapuna cele doua imagini si sa fac sa dispara acel "cat eye". INSA, in focus, steaua tot cometa era, nu obtineam un clar perfect sub niciun chip. Asta inseamna ca trebuia sa umblu si la obiectiv, si sincer mi s-a parut prea mult.
Am trimis mail cu poze la TS, am explicat problema, am trimis produsul inapoi si mi-au returnat banii fara probleme.
Ideea este ca nu mai cumpar in viata mea binocluri mari fara sa ma uit prin ele initial, chiar nu merita deranjul si frustrarea unor suprize neplacute.
Eu zic sa suni si sa ceri direct detalii concrete cu privire la urmatorii pasi inspre returnarea produsului si primirea banilor inapoi, pentru ca, cel mai probabil, produsul cu care ti-l va inlocui va fi la fel de prost, poate si mai prost.
Asta e doar parerea mea de om patit! :)
Succes!