-----------------------------------
claudiu daniel
12 Iul 2017 16:22


-----------------------------------
Nuuuu. Nu am de gând sa umblu in el. Azi se face o saptamana de când am vorbit cu cel de la magazin. Urma sa se intereseze exact despre modelul asta la unitatea de service si sa.mi spună daca pot sa rezolv eu sau nu si sa revină cu un telefon. Eu stiu sigur ca nu pot rezolva si nu umblu in el.cel de la magazin au inceput pledoaria cu desfacerea proectiei de cauciuc pentru acces la suruburile de colimare.nu stiau ca e umplut cu "gaz inert" :))) Trag de timp sa nu ma uzez de dreptul de retur. Saptamana viitoare sunt in tabara de astronomie si nu vreau sa am binoclu in service si eu sa fiu in tabara. Nu am sunat sa.i întreb de sănătate pentru ca as vrea sa.l iau in tabara sa.l fac de ras :))).  Postez probleme poate va folosi cuiva cumva. Nu am avut buget dublu pentru ceva mai bun . Asta e.

Sambata am incropit o montura paralelogram ,fără asta este inutil. La trepied mai trebuie sa insist. Cu diafragma aia din poza aproape ca am reolvat 95 Hercule ,trebuie pozitie stricta a ochiului la ocular si momtura mai stabila pentru ea. Culmea este ca din cauza diafragmei ăleia am impresia ca "bate"usor luneta dreapta la rezolutie.

...o idee pentru mai tarziu ...:)
https://www.cloudynights.com/topic/542526-cannibalizing-oberwerk-25-x-100-if/page-2