-----------------------------------
Doru Dragan
04 Iun 2007 09:36


-----------------------------------
Draga Robert, nu este prima data cand raspunsul tau la o poza a Soarelui facuta de Tavi Stanescu este o trimitere la imaginile facute de dl Wohler. Imaginile lui sunt foarte bune dar cred ca mai nimerit ar fi sa incurajam amatori din Romania sa posteze si ei imagini ale Soarelui. Exista in lumea asta multi amatori, majoritatea din ei din tari mai dezvoltate decat Romania. Deobicei acestia au echipamente pe care un amator din Romania nu si le permite. Tavi a facut un efort si a procurat cel mai ieftin H-alfa (de la ThousandOaks) si cu el se straduieste sa obtina imagini cat mai bune. Din cate stiu eu mai exista posesori de filtre solare (chiar Coronado) in Romania. Ma gandesc ca acestia sunt "speriati" :) de imaginile facute de amatori cu instrumente mai sofisticate si nu mai indraznesc sa-si puna si ei imaginile lor. Cred ca ar fi preferabil sa postam mai mult imagini ale unor membri ai forumului, chiar daca ei sunt chiar din Germania :) dar macar sa putem discuta cu autorul si sa cerem eventual detalii despre cum s-au facut acele imagini (ce echipamente s-a folosit, ce tehnici, cum era cerul etc.) No offence :D