-----------------------------------
saiph
13 Oct 2016 11:07

Re: filtre colorate
-----------------------------------
Un mic 'UP' si cu ocazia asta doua mici modificari:

 - pretul per bucata se reduce la 30 ron

 - se adauga un filtru dark-green, #58A, abia cumparat, tot pe 2", dar de data asta in montura, proaspat sosit de la dealer; sunt nevoit sa-l dau pentru ca am mai primit un set complet, asa ca nu are rost sa tin dubluri; filtrul nu a apucat sa fie montat in vreun ocular/adaptor, deci abia asteapta sa vada lumina Lunii sau a altui corp ceresc :)  mai jos sunt cateva imagini cu filtrul si prin filtru (am pastrat setarile de la imaginea fara filtru, iar inainte de declansare am pus filtrul in fata obiectivului aparatului foto, mentinand in felul asta toti parametric, inclusiv balansul de culoare). Nu prezinta nici cel mai mic defect estetic sau functional, si de asemenea nici acoperiri optice. Vine cu cutie de plastic, cutie de carton si factura. Corespunde 100% descrierii de pe site-ul dealerului.

Pretul de achizitie al noului filtru il puteti vedea in imagine. Personal nu vad vreun motiv sa reduc foarte mult din el, fiind cat se poate de 'neprihanit' :) Voi lua in calcul cea mai buna oferta care se apropie de suma platita pe el (transportul nu-l mai punem in dolari, ci in lei - tot pe-acolo ar veni, ca cifre, doar ca in alta unitate monetara).


Multumesc.
Cer senin!