-----------------------------------
Mircea_Albu
16 Apr 2007 20:29


-----------------------------------
Mircea, aici e vorba despre un anumit simt. Trebuie sa simti cat e putin, cat e mult si cat e deajuns. Mai e vorba despre ceva. Modestie. Trebuie sa-ti dai seama ca nu esti singurul care are acces la Net si la informatie. Problema epocii actuale nu mai e demult lipsa de informatie ci din potriva, abundenta de informatie si dificultatile de filtrare/asimilare. Daca vrei sa ajuti aceasta lume trebuie sa studiezi informatia si sa o repui in circulatie cel putin semiprelucrata. Asta ar insemna sa parcurgi listele tale de lucrari si sa recomanzi cateva care ti se par mai interesante. Turnarea unor "galeti" de informatie in capul userilor nu face decat sa-i deruteze pe cei mai multi si sa consume inutil resurse.

Tocmai despre " simtul " ; putin vs mult sau invers este vorba, caci eu cum am mai spus nu am inclinatii inspre subiectele dezbatute in acele carti, doar daca as gasi in cuprinsul lor ceva care sa ma ajute in activitatea mea cotidiana.

Mult ; la mine nu exista...asta deoarece daca nu-mi trebuie mie anumite informatii de pe Net , le iau , in speranta ca poate vor ajuta cuiva sa evolueze mult mai mult decat mine dpdv intelectual.

Nu totzi avem aceeasi varsta iar faptul ca am vazut ca cei mai tineri decat mine dezbat aici pe forum subiecte pe care eu la varsta lor nu am avut ocazia sa le aprofundez, fie din lene, fie din nestiinta, m-a facut sa iau acele carti in format electronic de pe net.

Este vorba de mai bine de 30 Gb de informatie pe care eu personal nu am sa o folosesc deloc in tot restul vietii mele.

Am ales aceasta metoda deoarece poate pe unii i-i intereseaza anumite titluri, iar pe altii cu totul altele.

Nu am apucat sa le filtrez deoarece sunt peste 7000 de titluri, si nu stiu care, cui foloseste.

Am incercat sa aduc la cunostinta Admin-ului ca ar fi bine sa pot atasa un fisier TXT cu sumarul cartilor dar inca nu am primit raspuns si am ales aceasta cale de a posta titlurile de-a valma in 5 sau 6 mesaje.

Singurele resurse pe care le-ar consuma cei care citesc acele mesaje sunt ca pot sa-si aleaga ei ce le trebuie, iar mai apoi le voi trimite fie pe mail fie prin posta discuri cu titlurile dorite....

Primul care a incercat sa-mi ceara unele titluri, din lista le-a si primit.... 


In rest numai de bine si poate gasesc o cale sa le fac disponibile on line .... am gasit un server cu HDD extern care legat la routerul meu l-as putea lasa 24/24 on line pt amatori, dar asta numai saptamana urmatoare....

Va voi tine la curent cu detalii