-----------------------------------
Mircea_Albu
15 Apr 2007 22:40


-----------------------------------
Tu chiar vrei sa testezi rezistenta acestui forum? Sau vrei sa ne spui ca ai citit toate aceste carti? Ai grija ca atacurile DOS sunt pedepsite de lege.  :lol:

Recunosc , ca nu le-am citit dar poate cineva poate fi interesat de ele.....

Nu am incercat un atac DOS ( Denial Of Service ),,, precum sugerati dar am spus ca voi posta in format .TXT, sumarul acestor fishiere,in speranta ca cineva poate va dori aceste carti ... pe care le pot trimite ," free of charge ", oricui interesat de ele , in Romania....

Doritorii trebuie doar sa spuna......

Eu le am de pe Net, si pt mine a fost usor sa l iau, aprox 10 ore... nu stiu catzi le-ar putea lua in acelasi timp si sa le de-a pe gratis la Useri....

Am vrut sa fac un bine, dar daca am fost intzeles gresit va rog sa ma scuzati.

Cine doreste , aceste carti, in format electronic, pe DVD trebuie doar sa-mi spuna, ...si le va primi, Gratis , cum am mai trimis si altor membrii de pe forum, div materiale si programe pt care nu au platit nimic.


Intrebati pe forum celor care au primit de la mine daca au platit ceva pt informatzia primita de la mine...

Este GRATIS, deci, va rog D-le Dragon, va rog, pe viitor sa nu mai fitzi atat de " Acid " in afirmatzii, deoarece pot fi si persoane "de bine" care vor sa ajute in acest forum....



Multumesc pt intzelegere