-----------------------------------
rabeir
13 Feb 2016 20:10


-----------------------------------
Cosmin: cel putin pina acum, OAG da rezultate mai bune si mai consecvente decat ghidajul prin finder cred in primul rand datorita prinderii de la finder, ca in teorie poti ghida la aceeasi focala si prin finder, mai greu e sa-l prinzi foarte fix de tub. Sper sa o tin asa, sa arunc cadre doar daca nu am focus. Optica e curata, camera chiar e curata, deci poza depinde doar de cer...
Daca reusesc sa curat un DSLR si de matricea bayer ma pot declara multumit  :geek: 

Catalin: nu vreau sa jignesc pe nimeni, toti amatorii suntem incepatori dupa parerea mea. Cel putin pina nu stim criteriile de avansare totul e dupa cum ne simtim probabil, iar eu cand ma uit ce fac altii ma simt incepator. Probabil ar fi mai bine fara catalogarea asta, suntem o comunitate atat de restransa incat nici un criteriu nu ar trebuii sa fie destul de important sa ne separe.

Tubul cel mare e rege la vizual in utlimele luni :) un fel de rege in dizgratie ca prinde cer senin mai rar decat iau eu salariul. Paradoxul e ca am ajuns sa-l car mai mult pe cel mare, cel mic sta la punct fix.