-----------------------------------
HoO_Germany
11 Apr 2007 10:06


-----------------------------------
Da ai dreptate, obiectele se pot gasi si cine are experientie, le gaseste mai repede. 
Un alt prieten cunoaste foarte multe obiecte foarte bine, si m-am uimit cum gasete el obiectele PRIN ocular. Din cauza ca el observeaza foarte mult si fotorafiaza tot mult, pentru el nu este mare efort a gasi multe obiecte imediat.
GOTO se face tot mai ieftin si sant sigur, ca in viitor o sa fie mai ieftin. Este o treba buna, nu neaparat trebuiata, dar ajuta mult.
Acest filtru IDAS este desigur o minune, se vede in poze. Orasul de unde a facut prietenul asta pozele lui, se cheama Solingen (de unde vin cutitele si lucrurile astea) unde este in o zona foarte luminos poluata. 
Filtrul costa cam vreo 200 $ si asa ce arata, nu este pacat de bani.

Dar mai este un lucru foarte important la pozele astea digitale. Una este sa facem pozele, a doua este sa le prelucram. Aici este un efort mare (de stiinta cum se obtin poze bune) pentru ca eu nu am cunostinte mari a lucra de ex. cu Fitswork sau cu Adobe Photoshop. Programele le am, dar trebue sa invat sa le folosesc cum trebue, dupa asta, primesti poze cum le vezi sus.