-----------------------------------
Mitu Catalin
01 Dec 2015 20:48


-----------------------------------
Eu sunt convins ca NASA , daca expune ceva cu bias este eventual sa exagereze lucruri (ca sa le mai dea congresul bani ca sunt fomisti rau in ultima vreme ).Altfel nu-mi explic cum isi asociaza emblema   cu aberatii ca EM drive care ar fi urgent rezolvate cu 1 mil de $ . De fapt am impresia ca treaba respectiva e de la un lab care e asociat al Nasa dar oricat - tot treaba de mantuiala  . In rest va comportati de parca agentia spatiala chineza /japoneza/indiana/rusa nu exista si nu pot sa taxeze un coverup al NASA cu o infinita pierdere de imagine din partea lor . In rest da exista politica , exista un blocaj in industrie al tehnologiei lansatoarelor ca lumea sa-si pastreze job-urile ( oricum n-au interes sa le modifice , merg binisor  , sunt scumpe , joburi garantate - daca modifica , pe langa risc obtin doar torpilarea propriilor interese ) dar nimic din ce umbla prin capul conspirationistilor ...   

@dragos.n  Arata-mi cel mai tare episod de genul asta . Pana acum tot ce am vazut sunt BS -uri de prima clasa copiate direct din manualul de produs BS-uri .