-----------------------------------
Tavi F.
16 Oct 2015 22:39


-----------------------------------
Mi-as permite sa dau un sfat eventualilor ATM-isti pasionati efectiv de slefuire: Ideea taierii discurilor nu trebuie sa va sperie deloc. E parte integranta realizarii oglinzii si cea mai usoara operatiune dintre cele care vor urma. Abia de la lucrul pe smoala incepe mecanica fina cu adevarat. Operatorul incepe sa aiba mai putine pirghii de control.

Acuma, fiecare tre' sa stie in sinea lui cit de mult l-ar pasiona slefuirea.
Sticle bune se gasesc si pe la tuburile tv si de monitoare (medii spre mari), cu grosimi de la 11.5mm la 14mm. Preferabil tuburi mai vechi si usor curbate. Am avut si unul nou, "plat", foarte gros, 16..17mm (variabila), dar sticla aceea probabil are tensiuni, fiindca se cojeste utit de tot si dubios, pe partea de iesire a sculei taietoare.

PS: Am vazut ca a aparut inca un subiect pe tema unei oglinzi homemade, de 240mm, ceea ce e imbucurator. Comentarii ar fi multe, partial filozofice... analiza curentului ATM in comunism, respectiv in capitalismul rasarit dupa '89. In fine. Cea mai evidenta comparatie factuala e raportarea la americani si ATM-ul lor. Sau la alte natii occidentale.

Bafta!

LE: Mai sint resurse in Europa. Aveam scoase doua. Le atasez sub forma de capturi.