-----------------------------------
Dbird
05 Aug 2015 09:58


-----------------------------------
Nu faptul ca este tehnologie roof e problema. Ci faptul ca tot ce am vazut in jurul preturilor mentionate erau prost lucrate  si/sau proiectate. Nu am vazut un Bytrek ci doar modele de diverse cu marci cum ar fi : Tasco, Bresser, Celestron, Bushnell, Barska si  altele cu nume care momentan nu mi-le amintesc dar cu denumiri cat de cat mai folosite pe la noi, toate m-au dezamagit 99%, din punct de vedere optic (mecanic erau relativ ok). 
Adica ideea este, parerea mea, ca pretul este mult exagerat profitandu-se ca e o tehnologie "mai sic" si nu reflecta calitatea optica. Probabil este o piata mai accesata, piata roof, si este invadata cu ciurucuri. Observatiile mele sunt strict la marfa care ajunge la noi in tara. 
Eu, de exemplu nu as cumpara un roof pana in 450 ron daca nu as avea posibilitatea sa il verific sau posibilitatea sa returnez marfa pe motiv ca nu imi place. De ce plafon de 450 roni ? Din acelasi motiv de necuunoastere, respectiv NU mi-au trecut prin mana mai scumpe de atat.  :D 
Si nu contest ca nu exista si unele bune in aceasta gama de pret si marci mentionate , dar poate nu au ajuns la mine.