-----------------------------------
alexconu
14 Mar 2007 12:09


-----------------------------------
Da, Doru, imi dau seama ce inseamna sa stai sa slefuiesti piese optice si cat trebuie sa te chinui ca sa ajungi aproape de perfectiune. Dar daca piesa optica pe care am construit-o are niste limitari constructive trebuie sa invatzam sa le acceptam. 
Acum nu stiu de ce ai zis de arta. Ca tocmai eu am zis ca arta n-are nici o legatura cu ce e aici. Ai vazut ca n-am comentat culori, pentru ca n-o sa fac niciodata asta la imaginile vazute pe web. Culorile virate si impresia de sub/supraexpunere pot aparea de la calibrari diferite ale monitoarelor and stuff. Eu avand statie grafica si monitor calibrat o data la doua saptamani le vad intr-un fel, alte monitoare le arata in alt fel. Culorile si nivelul expunerii le judec doar pe print nu pe imagini vazute pe monitor. Eu doar garantez ca daca o imagine arata ok pe monitorul meu, ea va arata ok si in print.
M-am mai uitat la stele din nou; doar cele mai slabe din centrul imaginii sunt circulare. Cele mai stralucitoare, din pacate nu. Inca o data spun ca nu inteleg de ce o afirmatie de genul asta poate deranja pe cineva. Daca un fier nu se comporta cum ar trebui, nu vad de ce asta afecteaza sentimentele unei persoane. In fine.. nu mai comentez pe tema asta. Lumea sa faca observatiuni si fotografii la cer si e bine.