-----------------------------------
alexconu
14 Mar 2007 00:33


-----------------------------------
Mda.. ce scriu eu, ce raspuns mi se da. Nu cred ca ceea ce-am scris e nefondat. Chiar in final am zis ca e doar un test, asa ca nu putem avea pretentii prea mari. E un test care a aratat ce trebuie imbunatatit la sistemul care exista in mometnul asta. Oricat ar zice hans, alea nu-s aberatii mici. Cel putin nu-s aberatii tolerabile pentru astrofoto.
Ca n-ati fost dumneavoastra impresionat de fotografiile mele, chiar nu-mi pasa. Cine trebuie a fost, este si va fi impresionat. Fotografiile alea de nu va plac castiga concursuri de la noi si de-afara, sunt expuse prin observatoare si planetarii din strainatatzi, sunt publicate prin reviste. In fine.. n-are sens sa scriu asta.
Eu zic ca trebuie sa ne invatzam sa acceptam mai deschis criticile si sa nu sarim ca arsi cand cineva spune ca o fotografie nu e buna. Mai ales in domeniul asta unde e vorba numai de tehnica. Daca discutam de fotografie artistica sa zicem ca parerile ar fi fost mult mai personale, dar cum genul asta de astrofoto este pur tehnic, banuiesc ca defectele tehnice nu trebuie sa ne raneasca orgoliul.