-----------------------------------
icetheone
23 Feb 2015 20:44


-----------------------------------
Buna,

Poti te rog sa scrii mai multe informatii? 
Am avut pana ieri un binoclu Phantom m1050 si a implinit fix 3 ani, dupa care a murit  :( ; Am iesit cu el afara din casa unde era foarte cald. Intr-un mod ciudat (chiar daca mai facusem astfel de iesiri in perioade mult mai geroase) a aparut condensul pe o lentila...
Cand am incercat sa il desfac, s-a rupt filetul de la obiectiv, in zona in care se infileteaza in housing, era prezent si ceva lipici acolo cred, oricum era o substanta foarte casanta albicioasa. In fine, lentilele sunt lipite, port-obiectivul e din plastic etc. 
Ideea e ca doresc sa achizitionez alt binoclu... Acum comparand pret vs calitate, eu d.p.d.v. optic am fost  foarte incantat de performantele optice ale Phantom-ului... ba mai mult are depuneri si pe prisme, iar suportul prismelor este metalic. Acum totusi parca imi doresc un binoclu care sa ma slujeasca mai mult de 3 ani si ma intrebam daca acest Nikon, care mi se pare accesibil la pret fata de alte S.F.-uri poate sa faca acest lucru, daca este metalic (aluminiu) tot corpul, din punct de vedere optic daca este superior sau mai dau 200 de lei pe alt phantom pentru urmatorii 3 ani...

Am vazut ca pe unele site-uri are garantie de la 2-ani-10 ani- 25 de ani... care banuiesc ca nu e data degeaba, in plus Nikon mai e si brand.

Multumesc,