-----------------------------------
nobody
09 Feb 2015 04:29


-----------------------------------
Prin alte locuri, acest gen de "produse" se pun la o rubrica speciala ca avertismente de fraude si falsuri (care sunt ilegale chiar si in Romania).

O alta "informatie socanta": cum ca acest gen de binocluri (cu mult plastic ieftin) ar avea reglaje excentrice la obiectiv. Dar chiar din colajul de poze, se vede altceva ... se vede un inel din plastic negru ce nu depaseste marginea lentilei, un inel care este de fapt lipita lentila.

Iar daca tot a venit moda sa punem poze la plasticuri, scot si eu ceva din lada de gunoaie optice. Din pacate nu am gasit nimic cu lentile din plastic sau cu acoperiri aurii, dar am gasit ramasitele unui binoclu ce arata un pic mai bine decat facatura prezentata aici. Asta cu ceva timp in urma, inainte de a ajunge pe masa de disectie. Macar nu era contrafacut, obiectivele sunt dublete din sticla, cu acoperire simpla doar pe exterior, dar cu aberatii cromatice destul de reduse. Tocmai bun pentru monoclu experimental, in sensul ca nu-ti pare rau daca-l scapi pe jos. 

Dar sa nu ma las luat de "febra review-ului", las pozele sa vorbeasca "excentric" (desigur, ca figura de stil).
Sau poate ma lamureste Dbird unde a vazut reglaj excentric.